Ελάτε μαζί μας στον Πάρνωνα

Σχεδιάστε μαζί μας το δικό σας εκπαιδευτικό ταξίδι στον Πάρνωνα!

Ενδιαφέρεστε για μια απλή βόλτα στη φύση του Πάρνωνα ή για μια ολοκληρωμένη περιβαλλοντική εμπειρία;

Έχετε και άλλα ενδιαφέροντα εκτός του φυσικού περιβάλλοντος, όπως τοπική γαστρονομία, παραδοσιακά χωριά, αγροτουριστικές δράσεις και εναλλακτικές δραστηριότητες;

Ανήκετε σε κάποια ιδιαίτερη ομάδα η οποία ενδιαφέρεται να κάνει μια εκπαιδευτική και ταυτόχρονα απολαυστική εκδρομή, όπως

  • Σχολεία – Πανεπιστήμια – Εκπαιδευτικοί οργανισμοί
  • Σύλλογοι Πεζοπορικοί, Ορειβατικοί, Φυσιολατρικοί, Πολιτιστικοί κ.ά.
  • Ομάδες Αθλητικές, Προσκοπικές κ.ά.
  • Παρέες..

Ο ιστοχώρος του Parks Protection μπορεί να αποτελέσει πηγή πληροφορίας και οργάνωσης της εκδρομής σας και της επαφής σας με τη φύση. Συμπληρώστε το παρακάτω ερωτηματολόγιο και βοηθήστε μας να διοργανώσουμε εμείς για εσάς μια εκπαιδευτική εκδρομή στον Πάρνωνα!

erotimatologio-el

Οι εξορμήσεις στον Πάρνωνα ενδείκνυνται για όλες τις εποχές του χρόνου, αφού οι εποχιακές διακυμάνσεις της θερμοκρασίας δεν είναι μεγάλες και το κλίμα είναι ήπιο και φιλικό προς τον άνθρωπο, ακόμη και τους χειμερινούς μήνες. Ανάλογα δε με την περίοδο επίσκεψης, οι προορισμοί και το φυσικό τοπίο αλλάζουν πρόσωπο, κάνοντας τον Πάρνωνα ξεχωριστό και διαχρονικό προορισμό για κάθε επισκέπτη.

Μάθετε μαζί μας πως μπορείτε να προετοιμαστείτε για μια εκπαιδευτική διαδρομή/ εβδομάδα, ποιες είναι οι προτεινόμενες εκπαιδευτικές διαδρομές, τι πρέπει να έχετε μαζί σας, που θα μείνετε, που θα φάτε, τι πρέπει να δείτε και να κάνετε στην περιοχή κ.ά.

Δείτε εδώ μερικές πληροφορίες για χώρους εστίασης, χώρους δραστηριοτήτων, τουριστικά καταλύματα και προορισμούς διασκέδασης:

www.leonidion.gr
www.visitkynouria.gr
www.zafeiris.gr

Επικοινωνείστε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας ή τηλεφωνικά.

Print Friendly, PDF & Email